Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

Luksusmenuer

 

Forret:

Cremet fiskesuppe med porre, fiskeroulade og persilleolie.

Bresaola (røget oksefilet) med syltet butternut, sprød salat og artiskokpure.

Letsaltet laks med citruspanade, maltchips og syrnet fløde.

Spinatwrap med rejer, frisk ost og sprød rucola.

Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter.

 

Hovedret:

Rosastegt kalvetyksteg med butterdejskartoffel, friske grøntsager, skysauce, gulerodsflan og bagte løg.

Spinatfarseret majskyllingebryst med ristede kartofler, ratatouile og spizy tomatcreme.

Helstegt kalvemørbrad med spidskål, svampe/porresauce, pommes anna, spinattærte og jordskokkechips.

Luksus oksefilet med glaserede gulerødder, timiansky, baconkartofler, løgflan og bagte hvidløg.

Der serveres frisk salat med årstidens frugt og grønt til alle hovedretter.

 

Dessert:

Islagkage med flydende karamel, fragilite og solbær syltede pærer.

Fransk chokoladetærte med sorbet og syltet ananas i chili og vanille.

Isbombe med syltede kirsebær i amaretto og sprød kokos.

Panna cotta med mango, crunch og marengs.

3 gode oste med sprødt og sødt. (med kiks og knækbrød).

 

Hovedret 149.-pr.couv.

(min. 15 couv.)

 

2 retter 189.- pr. couv.

(min. 15 couv.)

 

3 retter 229.- pr. couv.

(min. 15 couv.)