Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

Mere end en bryllupsmenu...

 

Hos Lucullus ved vi godt, at det er en meget stor ting at planlægge sit bryllup. Der er mange følelser indblandet, og det er en af livets allerstørste begivenheder. Man kan hurtigt miste overblikket over de mange ting, der skal være styr på til den store dag.

 

Hos Lucullus har vi erfaring og viden til at rådgive jer, når I skal planlægge jeres store dag. Det er vigtigt at få lavet en god plan, for at I virkelig kan slappe af og nyde dagen.

 

På selve dagen kan vi tilbyde at løse alle praktiske opgaver i forbindelse med festen -  såsom lokaler, borde, stole, pyntning, borddækning, opstilling af bar, festtelt, musik etc.

 

Vores fornemmeste opgave er naturligvis at give jer og jeres gæster en uforglemmelig smagsoplevelse på denne store dag. Vi kan medbringe køkken, kokke og tjenere til at sørge for optimal tilberedning og servering i overenstemmelse med tidsplanen.

 

Kort sagt - vi kan stå for hele bryllupsfesten - eller dele af festen. Uanset om jeres budget er lille eller stort, så vil det glæde os at hjælpe jer med at skabe en fantastisk dag inden for jeres rammer.
 
Brug vores menuforslag herunder som inspiration.

Jeres bryllupsmenu kan sammensættes, så den passer til jeres smag og årstiden for jeres bryllup. Ved køb af Bryllupsmenuer til over 80 kuverter, tilbyder vi en gratis prøvespisning.

 

 

Bryllupsmenu

(Forslag til 3 luksusretter)

 

Fisketallerken (er anrettet ved levering)

Grillet Rødtun

Lakseroulade med tang og serano

Rejer på spyd med grøn salsa

Bagt laks persillepanande,

Rugbrødchips kammusling frisk salat og div. Pynt

Dressing i skåle.

Brød, pesto og pisket smør

 

Hovedret (kan anrettes på fade eller tallerken) (skal anrettes på stedet)

Helstegt Kalvemørbrad, gulerod med top, spinatflan

Bagte echalotteløg med honning og timian

Spidskålssaute, svampe/porrecremesauce

Rodfrugtechips

Ristede små kartofler med friske urter

 

Der serveres hovedret 2 gange.

 

Desserttallerken (skal anrettes på stedet)

Panna cotta i glas med syrlig top og marengs

Chokotærte med sorbet og syltet orange

Bærmarzarin med mørk tuille

Friske frugter i vanillelage

 

Pris pr. couv. 279.-

(Min. 20. couv.)

 

Ring 75 320 318 og få en snak om jeres bryllup.
Vi har erfaring og kapacitet til at løse opgaven.