Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

 

Efterårsmenu, fra 8 personer

 

Forret.

Marinerede krebsehaler med æble, citrus og urter.

Røget dyrekølle med søde ribs, bøgehatte og sprødt.

Cremet suppe med jordskokker, nødder og saltet laks.

"bruchetta" med svampe, flødeost og krydderurter.

Hjemmebagte brød

Gammeldags smør med sydesalt

Hovedret.

Braiseret Grambogård gris med kraftig sky og bagt grønt.

Rosa kalv med timiansauce og mild hvidløg

Bagt kartoffelsoufle med rodfrugter.

Grønkålssalat med syltede græskar, tranebær og kerner.

Sæsonsalat med efterårets frugt og bær.

Hjemmelavet dressing med balsamico og syltede rødløg.

Dessert.

Marzarinstykker med saltkaramel, bagt pære og sprødt.

Vanilleis med solbærsorbet og knust chokolade.

 

Du får alle de nævnte retter

Min. 8 kuverter.

 

249.-

Kr. pr. kuvert

 

 

Efterårsmenuen sælges fra 1/9 2021 til og med 13/11 2021

Mindste bestilling er 8 kuverter.