Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

 

Efterårsmenu, fra 8 personer

 

 

Forretter

Bagt torsk, rygeost, selleri, fennikel crudite

Røget terrin af laks, sawoykål, brændt porre

Beef salad, edemamebønner, sød salsa, sprødt

Rilette af gris med spinatpandekage, syltede løg 

Brødbuffet, pisket smør, tapanade

 

Hovedretter

Rosastegt kalv i urtestøv

Baconstegt unghanebryst på cremede rodfrugter

Pommes anna med urter og røgsalt

Rosmarin stegte løg og rødder

Esdragoncremesauce

2 gode salater med efterårets frugt og grønt

Cremet dressing og urtesalsa med balsamico

 

Desserter

Pocheret pære med krystaliseret chokolade

Lemoncheesecake, lakridsmarengs

Rørt is med karamel og chokolade

 

Du får alle de nævnte retter

Min. 8 kuverter.

 

239.-

Kr. pr. kuvert

 

 

Efterårsmenuen sælges fra 5/9 2020 til og med 29/11 2020

Mindste bestilling er 8 kuverter.