Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

Efterårsbuffet

 

 

Forretsbuffet

Limebagt torsk, syltede urter, sprød spelt , røget salt.

Fanølaks, røde æbler, peberrod, dild.

Kyllingebryst bagt i kål, esdragonmayo, friske bær

Røget dyrekølle, bagt pære, sprød salat.

Brødbuffet, pisket smør, fetacreme og oliventapanade

 

Hovedretsbuffet

Helstegt kalvefilet med friske urter og havsalt.

Konfiteret svinebryst, ristede svampe, små løg.

Bagt grov kartoffelmos med persille.

Rodfrugter i pres med brunet smør.

Skysauce med brombær og timian.

2 gode salater med efterårets frugt og grønt

Balsamicodressing med mild hvidløg.

 

Dessertbuffet

”kæmpe eskimo” vanilleis, grov chokolade og solbærsorbet.

Marzarinbund, karamel, lys skum og pocheret pære.

 

 

239.-

Kr. pr. kuvert

 

 

Efterårsbuffeten sælges fra 2/9 2019 til 16/11 2019

Mindste bestilling er 8 kuverter.