Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

Gode råd

 

Få leveret en halv time før gæsternes ankomst
Vi anbefaler, at man modtager maden en halv time før gæsterne ankommer. Hermed er der tid til at informere køkkenpersonale om maden og hvordan den skal anrettes/serveres. Vi leverer alt det kolde klar i skåle og på fade. 

Håndtering af is
Hvis der er bestilt is, er det vigtigt, at sikre sig, at der er plads i fryseren hvor festen skal holdes. Isen kan ikke holde sig i de termokasser, den bliver leveret i. 

Varme retter
Det varme mad leveres i varmekasser. Det varme mad skal serveres inden 3 timer efter levering. Vores brød skal altid varmes inden servering. Har man ingen ovn, kan der træffes særaftale om at vi skal varme brødet inden levering. 

Genopvarmning
Det er vigtigt, at maden ikke står i direkte sollys eller står for længe på bordet inden servering. Eventuelle rester skal sættes hurtigt i køleskab og alle varme retter skal efter nedkøling genopvarmes til min. 75 grader.