Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18


3-retters menu til små selskaber (fra 4 kuverter)

 

Tænd ovnen og du er klar til gæster.

Beregn ca. 30 min tilberedningstid i ovnen.

 

Forretsbuffet

Tempereret hellefisk, grøn aioli, små røde sommerløg.

Persillestegt unghanebryst, grøn salat, rugbrødscrouton.

Brødbuffet, pesto og pisket smør

 

Hovedretsbuffet

Langtidstegt kalv, friske urter og mild hvidløg.

Smørbagte små nye kartofler med grønt.

spidskål, bagt sommergrønt og frisk ost.

Sprød salat med årstiden frugt og bær.
Svampe, springløg, hytteost i flan.

Esdragoncreme med grøn peber

 

Dessertbuffet

Jordbær panna cotta, syrlig top og friske bær.

vanilleis i lag med marengs og brændt hvid chokolade.

 

Mindste bestilling er 4 kuverter.

(kun ved afhentning og dele af menuen skal varmes inden servering)

 

 

 

Pris. pr. kuvert kr. 249.-

 

Det er muligt kun at bestille hovedretten til kr. 149.- pr. kuvert.

Mindste bestilling er 4 kuverter. (kun ved afhentning og dele af menuen skal varmes inden servering)