Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18


3-retters menu til små selskaber (fra 4 kuverter)

 

Tænd ovnen og du er klar til gæster.

Beregn ca. 30 min tilberedningstid i ovnen.

 

 

Forretsbuffet

Limebagt torsk, syltede urter, sprød spelt , røget salt.

Røget dyrekølle, bagt pære, sprød salat.

Brødbuffet, pisket smør, fetacreme og oliventapanade

 

Hovedretsbuffet

Helstegt kalvefilet med friske urter og havsalt.

Konfiteret svinebryst, ristede svampe, små løg.

Bagt grov kartoffelmos med persille.

Rodfrugter i pres med brunet smør.

Skysauce med brombær og timian.

2 gode salater med efterårets frugt og grønt

Balsamicodressing med mild hvidløg.

 

Dessertbuffet

”kæmpe eskimo” vanilleis, grov chokolade og solbærsorbet.

Marzarinbund, karamel, lys skum og pocheret pære.

 

Mindste bestilling er 4 kuverter.

(kun ved afhentning og dele af menuen skal varmes inden servering)

 

 

 

Pris. pr. kuvert kr. 249.-

 

Det er muligt kun at bestille hovedretten til kr. 159.- pr. kuvert.

Mindste bestilling er 4 kuverter. (kun ved afhentning og dele af menuen skal varmes inden servering)