Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

 

 

Julemenu

 

Forretsbuffet
Rimmet torsk, grov sennep, rødbede, sprødt
Terrin med braiseret svinefilet, grove urter og serano
Ristede kæmperejer, aioli, urter

Sydfynsk Bresaola, artiskok og syltet rødløg
Hjemmebagte brød, pesto og pisket smør

 

Hovedretsbuffet
Langtidsstegt kalv med timian
Andebryst, balsamico og orange
Bagte små kartofler med honning og mandler
Brunede løg i flan med persille
Frisk salat med grønt og bær
Hvedekerner, bacon og mild hvidløgsolie
Pebersky med svampe og porre

 

Dessertbuffet
Amarenakirsebær, vanilleis, lyse bunde
Chokoladekage, syrlig skum og sprøde æbler

 

kr. 239.-


Prisen er pr. kuvert. Mindste bestilling er 8 kuverter.

(julemenuen skal lunes inden servering ved køb fra 8 til 14 couv. god vejledning medfølger)
Sælges fra den 1. November til den 22. December 2018.