Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

 

Klassiske retter

 

Forret:

Varmrøget laks på urtesalat med lun flødestuvet spinat og rugbrødschips.

Tarteletter med høns i asparges (2 stk. pr. couv.)

Røget skinke med sød melon, sprøde salater og purløgscreme.

Laksesoufle fyldt med bagte svampe, frisk pasta og balsamicoglace.

Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter. (minus tarteletter)

 

Hovedretter:

Braiseret kalvesteg med baconbønner, waldorfsalat, surt og sødt, hvide kartofler og flødesauce.

Baconstegt svinemørbrad med bagte løg, ristede kartofler, grønt i saute og svampecreme.

Persillestegt majskylling med frisk agurkesalat, rababerkompot, persillekartofler og lys sauce.

Barbequestegt svinekam med flødebagte kartofler, løgtærte og ristede svampe.

Der serveres frisk salat med årstiden frugt og grønt til alle hovedretter.

 

Dessert:

Lucullus islagkage med nougat, marcipan og chokoladesauce.

Æbletærte med smuldredej, kanelis og vanillecreme.

Pandekager med vanilleis, ristede mandler og appelsinsauce.

Syrlig fromage i glas med skovbær og marengs.

 

Hovedret 139.-pr.couv.

(min. 15. couv.)​

 

2 retter 179.- pr. couv.

(min. 15. couv.)

 

3 retter 209.- pr. couv.

(min. 15. couv.)