Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

Luksusbuffet

 

Forretsbuffet:

Ristede jomfruhummerhaler på syltet grønt og sprød persille.

Marineret hellefisk med koriander og lime på sprøde salater.

Letrøget perlehøne med soufle, røde æbler og mild hvidløg.

Gravad oksefilet med dijon og farin, bagte løg og maltchips.

Brødbuffet med 2 slags tapanade og pisket smør.

 

Hovedretsbuffet:

Kalvemørbrad på saute af svampe og springløg.

Rosastegt andebryst med balsamico og orange.

Kartoffeltærte med soufle og fine rodfrugter.

Saute af årstidens grønt med langtidsbagte tomater

Grøntsoufle i filodej.

Marinerede grøntsager med grov sennep og olivenolie.

Kraftig skysauce med timian.

 

Dessertbuffet:

Rødkitroulade med serano og valnødder.

Mørk chokotærte med sorbet og tuille.

Panna cotta med mango og marengs

Iskage med flydende karamel og syltede frugter i vanille.

 

 

Pris pr. couv. 289.-

(min 20 couv.)