Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

Profil

 

Lucullus Mad & Vin 
Er et rendyrket Dinner transportable firma der kun koncentrere sig om at lave mad til alle slags fester, receptioner, firmafrokoster samt kantineordninger. Vi har siden November 1997 drevet Lucullus Mad & Vin, og har i Januar 2008 taget et nyt Køkken i brug på Nymarksvej nr. 9 i Grindsted. 

Menuer fra såvel det klassiske som det nye køkken
Vi præsenterer her vores menukort med mange spændende retter. Vi har valgt både de klassiske og de lidt mere utraditionelle menuer. Såfremt De ikke finder, hvad De søger, står vi naturligvis klar med vejledning og mange flere forslag. 

Alt fra bunden - med de bedste råvarer 
Alt, hvad de finder i vores menukort, er lavet med respekt for råvarerne. Vi bestræber os på at bruge de bedste varer på markedet. Vi fremstiller alt fra bunden - lige fra flutes til iskager, saucer, garniture og kartoffelprodukter. 

Menuer 
De kan frit sammensætte deres menu ud fra vores menukort. Vi lægger op til, at man vælger en forret, en hovedret og en dessert. Man kan også nøjes med enten ”forret og hovedret” eller ”hovedret og dessert”. Ønsker man kun en hovedret, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Vores fokus vil stadigt være at levere god mad der smager fantastisk , der er nok af og til en fornuftig pris. Vi arbejder hele tiden på at udvikle os med hensyn til nye menuer, tilberedningsmetoder og sammensætninger, men laver stadigt med stor fornøjelse alle de klassiske retter som rejecoktail, kalvesteg og den gode hjemmelavede is med gode råvarer som frisk fløde.

Buffet 
Vi har lavet nogle forslag til sammensatte buffeter, men dette er kun vores idéer. Vi sammensætter gerne en buffet specielt til Dem, hvor De frit kan vælge mellem vores retter. Vi laver lige hvad vores kunder ønsker og arbejder lige så gerne med en fest på 10 personer som en på 1000 personer.
 
Vi er p.t 20 ansatte der alle stræber efter at lave god mad og levere service i høj klasse. Vores menukort er kun en lille del af alt det vi kan lave, så ring endeligt til os for en snak om jeres kommende fest.
 
Morten Lykke Andersen

Lucullus Mad & Vin Aps
Nymarksvej 9
7200 Grindsted
Tlf. 75320318 / 31120318