Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

Receptionsmenu/pindemadder

 

Hellefisk, blomkål, rugbrød og karsemayo.

Saltet laks, rygeost, radise og purløg.

Tigerrejer, grøn salsa, blommetomat og maltbrød.

Bagt torsk, grov sennep, kartoffel og rugbrød.

 

Seranoskinke, emmentaler, oliven og rugkiks.

Bresaola, artiskokpure, bagt løg og hvedebund.

Andeterrin, ratatouile, tranebær og sprød persille.

Røget kylling, vagtelæg, dild og sød rugbrød.

Gravad tyksteg, syltet grønt og rugbrød.

Butterdej, majskylling, semidried tomat og cheddar.

 

Blåskimmelost, blommer, honning og maltchips.

Rødkit, rugkiks, bolchebeder og karse.

Emmentaler, valnødder, flutes og sødt.

 

Chokotærte, orange, bær og sprødt.

Æblemarzerin, syltede æbler og vanilletop.

Vandbakkelser, vanillecreme og grov chokolade.

Kransekage med nougat og chokolade.

 

Vælg min. 6 enheder.

 

Pris pr. enhed 18.- kr.

(Min. 20. couv.)