Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

Spansk tapasbuffet

 

Kolde tapas.

Marineret okseinderlår med syltede artiskokker og grønt.

Kæmperejer i grøn salsa med sprød tortilla.

Tomat, rødløg, hvidløg og persille på hvedebrød.

Chorizo med rød mojo.

 

Lune tapas.

Kyllingebryst med citron, timian og hvidløg.

Kalvemedaljon med svampe og peberfrugt saute.

Kartoffeltortilla med echalotteløg.

 

Salat og tilbehør.

Spansk salat med romaine, syltet tomat, ost og cherry vinegrette.

Kold marineret kartoffel med krydderolie.

Aioli, pesto og pisket creme.

Hjemmebagte grove brød.

 

Dessert.

Chokotærte med syltet ananas og sprød kage.

 

Pris. Pr. couv. 229.-

(min 15. couv.)