Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

 

 

Vinterbuffet

 

Forretsbuffet
Varmrøget laks, grønkål, granatæble og kapers/æggecreme.
Andebryst, julesalat, røde æbler og syrlig creme
Små rejer, persillemayo og smørbagt rugbrød

Pocheret kalkunbryst, rødvinsglace, saltede mandler og grønt
Hjemmebagte brød, rød pesto og pisket smør

 

Hovedretsbuffet
Kalvetykstegsfilet på svampebund
Kylllingebryst Supreme, appelsin og mandelsplitter
Små kartofler, boullion, grove urter
Spinattærte, vesterhavsost og røget salt
Sæsonens friske salat med frugt og bær
kraftig skysauce, porre og timian

 

Dessertbuffet
Kanelmazarin, vanilleskum og søde kirsebær
Iskage, grov chokolade, hasselnødder og revet brændt chokolade

 

Du får alle de nævnte retter

kr. 239.-


Prisen er pr. kuvert. Mindste bestilling er 8 kuverter.

(Vinterbuffeten skal lunes inden servering ved køb fra 8 til 14 kuverter. god vejledning medfølger)
Sælges fra den 1. December 2019 til og med den 28. februar 2020.


 

Tilføj gode oste til din Vinterbuffet


3 gode oste med sødt, sprødt og kiks, kr. 45.-

 

Prisen er pr. kuvert. Skal købes til alle kuverter.