Bestilling & information

Tlf. 75 32 03 18

 

 

Forårsmenu

 

 

Forretsbuffet

Bagt laksefilet m. krydderurter, syrnet creme, sprød malt.
Rejer, sprød salat, grønne asparges, persillepesto.
Grillet okse, bøgehatte, sprød salat, parmesan.
Italiensk skinke, melontzaziki, ærteskud, syltet rødløg.
Brødbuffet, fetacreme, pesto og rørt smør.

 

Hovedretsbuffet

Rosastegt kalv med krydderurter.
Majskyllingebryst med citronolie og timian.
Ovnbagte små kartofler med persillesmør.
Løgflan med paprika og cheddar.
Cremesauce, springløg, svampe.
Sæsonens grønne salat med saltede mandler.
Marineret forårsgrønt med sprødt.

 

Dessertbuffet

Iskage, vanille, karamel, chokocrisp

Chokoladetærte, hindbærskum, små marengs.
 

239,- kr. pr. kuvert

 

 

Mindste bestilling er 8 kuverter.

sælges fra den 3/3 til og med 23/5 2020